Otkriveno u kakvoj porodici je odrastao Saša Popović: Imao sam sve što sam poželio

Piše: Redakcija

Saša Popović, direktor “Grand” produkcije, zvanično je otišao u penziju, ali je  otkrio da će i dalje raditi na svojoj poziciji, jer je muzika njegov život. No, njegovo djetinjstvo su obilježile sasvim drugačije vrijednosti. Naime, Saša je u jednom od intervjua za srbijanske medije otkrio u kakvoj je porodici odrastao. 

– Odrastao sam u jednoj dobroj, normalnoj i zdravoj svešteničkoj porodici i od malih nogu sam imao sve što sam poželio. Tokom zlatnih godina Lepe Brene i “Slatkog greha” smo odlično zarađivali, ali sam pare koje sam uštedio uložio u banku pokojne Dafine Milanović i, kao većina štediša, ostao bez svog kapitala. U mom slučaju, čuvena izreka mogla bi da glasi: “Imati, pa nemati, pa opet imati” jer sam s Brenom i Bobom Živojinovićem nekoliko godina nakon toga osnovao Grand – rekao je on. 

Podsjećamo, Saša je u braku s pjevačicom Suzanom Jovanović. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti