Zvijezde koje Novu Godinu slave na tropskim vrućinama

Piše: Redakcija

Većina svijeta Novu Godinu slavi na nekim zimskim obroncima, u skladu s kalendarom, no mnogo je slavnih osoba koje jednostavno ne vole minuse, pa su odlučili u 2015. Godinu ući na nekoj od egzotičnoh, toplih destinacija,

Gorge Clooney i njegova supriga Amal borave u Meksiku sa svojim kučnim prijateljima Cindy Crawford i njenim mužem, poduzetnikom Randeom Gerberom.

Anđelica brenda „Victoria’s Secret“ Alessandra Ambrosio sa suprugim, također poduzetnikom i milionerom, i njihovo dvoje djece je otputovala u rodni Brazil, gdje su odsjeli u svojoj luksuznoj vili.

U Meksiku su i glumica Jennifer Aniston i njen  zaručnik Justin Theroux. Budući da par godinama odsijeda u jednom istom hotelu, paparazzima nije bilo teško pronaći ih i napraviti fotografije.

S njima u mjestu Cabo San Lucasu viđeni i Jimmy Kimmel i njegova suprzga Molly McNearney, Emily Blunt i John Krasinski, te Howard Stern i Beth Ostrosky.

[nggallery id=662]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti