Suprug Arduane Pribinja uputio joj emotivnu poruku za rođendan

Piše: Redakcija

Poznata bh. voditeljica i novinarka televizije Al Jazeera Balkans, Arduana Pribinja, danas proslavlja rođendan, njen suprug, Mahir Vražalić, na društvenoj mreži Instagram uputio joj je emotivnu poruku.

-Ženi koja je moj život okrenula naopako, ali na dobra način, najbolje su godine još pred tobom i ja ću uvijek biti tu za tebe, u svakom životnom usponu i padu i između, tako da uvijek mogu biti tu da vidim tvoj  prekrasni osmijeh, moja najveća nagrado. Sretan rođendan ljubavi – napisao je Mahir ispod fotografije koju je podijelio na Instagramu.

Podsjećamo, Arduana i Mahir su u sretnom braku od 2015. godine. Vjenčanje je upriličeno u prekrasnom ambijentu sarajevskih golf terena, pred osamdesetak zvanica, najbližih prijatelja i članova porodice ovog para. Lijepa mladenka, kojoj je ovo drugi brak, nije željela medijsku popmpu te je vjenčanje upriličeno u strogoj tajnosti. Zvanice su slijedile molbu para da čin vjenčanja ne objavljuju na svojim mobitelima, jer par želi ovu sreću barem tog dana dijeliti samo s najbližima.

Pročitajte još