Ivanka Trump: Prva se budim svakog jutra i posljednja dajem poljupce za laku noć

Piše: Redakcija

 

Ivanka Trump, kćerka američkog milijardera Donalda Trumpa, u intervjuu „People-u“ je ispričala kako je bilo odrastati uz bogatog i moćnog oca, te da li su ona i njena dvojica braće bili razmaženi kao djeca budući da su imali sav luksuz na raspolaganju. Između ostalog je otkrila da ih je otac od malih nogu pripremao da kasnije preuzmu porodični posao.

– Kada sam imala samo šest godina slao bi mi vizualizacije zgrada i govorio da jedva čeka da počnem raditi s njim – izjavila je 33-godišnja Ivanka, uspješna  modna dizajnerica, te naglasila kako njeno djetinjstvo nije bilo tradicionalno, ali je bilo ispunjeno ljubavlju.

Donald se nekoliko puta ženio, te Ivanka ima dvojicu braće koju je Donald dobio u braku sa Ivanom Trump, Donalda Jr. (37) i Erica (30), te polusestru Tiffany (21), dok sa sadašnjom suprugom, nekadašnjom slovenskom manekenkom Melaniom, Trump ima osmogodišnjeg sina Barrona.

Ivanka ističe u intervjuu kako ne može reći da ona i njena braća nisu bili razmaženi, budući da su žvjeli u luksuznom penthouseu u New Yorku, međutim, od rane dobi roditelji su ih učili da to što imaju ne znači ništa i da moraju i sami raditi.

– Znali smo da smo mi roditeljima najvažniji, ali i da je bavljenje nekretninama  njima u krvi – dodala je Ivanka.

Zbog ljepote i araktivnog izgleda kojeg je očito naslijedila od majke Ivane, Ivanka se jedno vrijeme bavila i manekenstvom. No danas u njenom potfoliu piše da je uspješna modna dizajnerica, da ima vlastitu liniju nakita, parfema, cipela, torbi, odjeće i naočala te je još i izvršna dopredsjednica u firmi  The Trump Organization, gdje je zadužena za razvoj i akvizicije.

Ivanka je u braku sa tajkunom Jaredom Kushnerom (33) koji se također bavi nekretninama. Imaju dvoje djece, trogodišnju Arabellu i četrnaestomjesečnog Josepha. Sada Ivana, kao što je i njen otac nju, pokušava svoju kćerku pripremiti za porodični posao. Ali, u šali kaže, i ne polazi joj baš za rukom.

– Moja kćerka Arabella još uvijek želi biti samo princeza – kaže Ivanka „Peopleu“ i dodaje kako  veoma vodi računa da uz poslovne savršeno obavlja i svoje roditeljske obaveze.

– Prva se budim svakog jutra i posljednja dajem poljupce za laku noć – kaže ona.

[nggallery id=660]

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti