Miley Cyrus iskreno: Mislila sam da moram biti gay jer su svi muškarci zli

Piše: Redakcija

Čini se da poznata pjevačica Miley Cyrus nakon razvoda od Liama Hemswortha pokušava da, u ljubavnom smislu, pronađe sebe. Naime, ona je prvo bila u vezi s Kaitlynn Carter, a ubrzo je postalo jasno da je njena nova ljubav 22-godišnji Cody Simpson. 

https://www.instagram.com/p/B3sBHd7JI7_/

No, Miley je sada na Instagramu svojim fanovima govorila o ljubavnom statusu, te im dijelila savjete. Otkrila je kako je mislila da mora biti gay jer je mislila da su svi muškarci zli. 

– Postoje dobri muškarci tamo negdje, ne odustajte.  Uvijek sam mislila da moram da budem gay jer sam smatrala da su svi muškarci zli, ali to nije tačno – rekla je ona. 

Ona je priznala i to zašto joj je trebalo toliko vremena da shvati da joj se Cody, koji joj je dugogodišnji prijatelj, sviđa. 

– Bila sam prestroga prema njemu i nisam nikome dala da dopre do mene, no sada napokon jesam – rekla je ona. 

https://www.instagram.com/p/B3yEXM5JsXO/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti