Princ Harry priznao da nije u dobrim odnosima s bratom

Piše: Redakcija

Kada je princ Harry upoznao Meghan Markle prije tri godine, počela su nagađanja da se distancirao od ostataka kraljevske porodice, pa i od brata Williama. Za javnost, to je bilo pomalo čudno, jer su sinovi pokojne princeze Diane i princa Charlesa od djetinjstva nerazdvojn. 

Sada je mlađi brat, u intervjuu za britanski “ITV” potvrdio šuškanja i rekao da nije u najboljim odnosima s bratom.

– William i ja smo krenuli drugim putevima. Braća imaju dobre i loše dana – rekao je Harry. 

View this post on Instagram

Princess Diana, your little boys are all grown up! I know you must be smiling down from heaven! Thank you for being such a wonderful role model not only to your sons but to women all over the world. You are still my point of reference when I think about a woman who used her platform to make a difference in the lives of others. May your soul continue to guide your sons and your life continue to be a point of inspiration to all. Princesa Diana, seus meninos cresceram! Eu sei que você deve estar sorrindo aí do céu! Obrigada por ser esse modelo maravilhoso não apenas para seus filhos, mas para as mulheres do mundo todo. Você ainda é minha referência quando penso em uma mulher que usou sua plataforma para fazer a diferença na vida de outros. Que sua alma continue a guiar seus filhos e sua vida continue a ser inspiração à todos. #merepresenta #ladydiana #princess #royalwedding #meganmarkle #harryprince #repost

A post shared by Veruska Vicente (@vevicente) on

Iako je palača uvijek negirala bilo kakve glasine o nesuglasicama između Harryja i Williama, on je ipak rekao da se stilovi života, želje i vjerovanja njega i brata veoma razlikuju. Rekao je i da se rijetko viđaju te da nije čudo da se njihov odnos zbog velikog porodičnog i medijskog pritiska promijenio. 

– Dio ove uloge koju mi igramo je nošenje s ogromnim pritiskom. Neizbježno dođe do svađa. Ali gledajte, mi ćemo uvijek biti braća, uvijek ću biti tu za njega, kao što znam da će i on biti za mene – rekao je Harry. 

Navodno, do svađe je došlo zbog toga što William nije bio oduševljen idejom da Harry oženi Meghan. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti