Udala se glumica Jennifer Lawrence

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Glumica Jennifer Lawrence udala se za Cookea Maroneyja na Rhode Islandu, prenose američki mediji.

Vjenčanje se održalo u luksuznoj vili, a sve se do samog dana vjenčanja držalo u velikoj tajnosti. Ceremoniji su prisustvovale brojne holivudske zvijezde među kojima i Emma Stone, Amy Schumer, Adele, Sienna Miller, Cameron Diaz, Kris Jenner… Ukupno je bilo oko 150 uzvanika, prenose američki mediji.

People piše da je Jennifer nosila vjenčanicu s potpisom kuće Dior. Na Instagramu je osvanula i prva zajednička fotografija para s vjenčanja na kojoj poziraju nasmiješeni.

Par se zaručio u februaru, a u vezi su od juna prošle godine. Maroney je vlasnik umjetničke galerije. 

Jennifer je ranije otkrila da je plakala jer joj niko nije došao na djevojačku zabavu.

– Mislila sam da nisam željela djevojačku zabavu, no onda sam u zadnji tren odlučila da želim. Zatim niko nije bio dostupan jer je bilo u zadnji čas. I počela sam plakati… Nisam čak ni znala zašto plačem. Nisam znala da želim djevojačku zabavu. Osjećala sam se jadno – rekla je.

Pogledajte neke od gostiju: 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti