Lepa Brena: Svoju djecu ne želim da gušim

Piše: Redakcija

Najveća balkanska zvijezda Lepa Brena snimila je novu pjesmu i spot pod nazivom “Odiseja ljubavi”. Pjevačica je odlučila da poslije mnogih i ovu numeru koja se nalazi na njenom posljednjem albumu ekranizuje. Ovo je prvi put da sarađuje sa rediteljem Igorom Kušićem sa kojim je snimanje spota trajalo nekoliko dana.

LB 1.jpg

Foto: GRAND

Unatoč tome što ima puno poslovnih obveza, uvijek nađe vremena za unuka Aleksandra. Iako je jako vezana za svoju djecu, Brena s nestrpljenjem iščekuje vrijeme kada će ona i suprug napokon ostati sami u kući.

– Ne plašim se ostati sama s Bobom jer je to nešto što želimo. Često sam govorila da je normalno da djeca odu što prije od roditelja i da se osamostale. Tada odnos s djecom bude mnogo bolji, zdraviji i s više poštovanja. Ne želim ih gušiti, a i došlo je vrijeme da Boba i ja napokon imamo vrijeme za sebe. Odgovara mi što više nisam toliko posvećena djeci – otkrila je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti