Oglasio se i Milan Popović: Ovo je zloupotreba našeg djeteta za samopromociju Severine Kojić

Piše: Redakcija

Konferencija za novinare koja je trebala biti najava Severinine nadolazeće turneje pretvorila se u niz optužbi za fizičko zlostavljanje njenog sina. Naime, Severina je optužila  školu u koju Aleksandar ide, a sada se tim povodom oglasio i njen bivši suprug Milan Popović. 

– Moj komentar je da je naše dijete zaista zlostavljano, ja sam prvi koji bi stao na stranu majke i uložio maksimalan napor da se naše dijete zaštiti. Ovo je zloupotreba našeg djeteta za samopromociju Severine Kojić. Prema informaciji koju ja imam, za sada je neslužbena, cijeli incident je isceniran od strane majke, a policija je nazvala školu zbog neprimjerenog agresivnog ponašanja Igora Kojića. Ja sam za incident saznao kada me učiteljica nazvala i tražila saglasnost da Igor Kojić dođe po dijete. Čuo sam se i s Aleksandrom i objasnio mu da će se situacija riješiti. Nisam primjetio zlostavljanje i siguran sam da bi mi Aleksandar u istom trenutku rekao da je bilo nekog zlostavljanja – rekao je on, a prenosi Dnevnik.hr. 

Podsjećamo, Severina je jučerašnju konferenciju započela potresnom pričom.

– Svi, otprilike, znate nešto o mom privatnom životu, o stvarima o kojima nisam mnogo govorila niti davala intervjue. Osjećam se, zaista, tužno i umorno, jer sam imala jednu privatnu situaciju koju bih htjela podijeliti s vama. Dešavaju mi se u životu veoma teške stvari u odnosu na život sa mojim djetetom i suprugom. U petak, 11. oktobra ove godine, u Osnovnoj školi “Matija Gubec”, gdje moj sin pohađa drugi razred međunarodnog programa, desio se incident kad mom suprugu, koji uredno sa mnom preuzima dijete, nakon nastave, iz škole nisu dali moje dijete. Učiteljice Marina i Petra zaključale su ga u školu, navlačile, tjelesno i psihički povrijedile i tako su ga držale puna dva i više sati – rekla je, između ostalog, ona. 

 Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Pročitajte još