Slavni glumac na simpatičan način otkrio spol šestog djeteta

Piše: Redakcija

Poznati američki glumac Alec Baldwin, nedavno je preko društvenih mreža otkrio kako na svijet uskoro stiže i šesto dijete, odnosno peto koje će dobiti sa suprugom Hilarijom. Par je ponovo odlučio da preko društvenih mreža otkrije i spol djeteta.

View this post on Instagram

Our little reveal 💙💖. We are so excited!

A post shared by Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) on

Naime, supruga slavnog glumca na Instagramu je objavila kratki video na kojem možemo vidjeti njihovo četvero djece, šestogodišnja Carmen, četverogodišnji Rafael, trogodišnji Leonard i jednogodišnji Romeo, koji uzbuđeno ulaze u dječju sobu u kojoj ih dočekuju četiri lutke. Mališani zatim s nestrpljenjem odmataju lutke umotane u bijele dekice kako bi na kraju vidjeli da se ispod dekice krije ružičasta odjeća, odnosno, da će uskoro dobiti sestricu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti