Nakon luksuznog vjenčanja Justin Bieber prodaje vilu na Beverly Hillsu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BlBvw2_jBKp/

Nakon što su održali luksuzno vjenčanje Justin i Hailey Bieber, na kojem su se na vječnu ljubav zakleli pred prijateljima i porodivom, slavni pjevač odlučio je prodati luksuznu nekretninu na Beverly Hillsu vrijednu 8,5 miliona dolara.

Iako je mnogo truda uložio da njegov dom interijerom odskače od ostalih domova bogatih i slavnih, Justin je ipak odlučio prodati vrijednu nekretninu. Prošle sedmice kanadski pjevač obratio se medijima, kupcima i fanovima putem Instagram profila i ponudio nekretninu na prodaju.

Riječ je o modernoj oazi s unikatnim interijerom koji je mješavina industrijskog i skandinavskog stila s puno drvenih ploha i ravnih linija, obogaćena zaigranim detaljima likova iz crtića i Lego kockica. Kućom se proteže i tropski detalj zelenog lišća, zbog čega je Bieber od milja naziva ‘The Tropics’. Na ukupno 560 kvadrata smjestilo se pet prostranih spavaćih soba, sedam kupaonica, knjižnica i kino dvorana, a u vanjskom dijelu je neizostavni detalj svake vile na ovom prostoru- bazen.

View this post on Instagram

Whoever wants to buy my home reach out

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Pročitajte još