Majka poznatih manekenki o bolesti: Izgubila sam mogućnost čitanja i pisanja

Piše: Redakcija

Yolanda Hadid, majka poznatih manekenki Belle i Gigi, je prije sedam godina oboljela od  lajmske borelioze. No, nedavno je izjavila da se osjeća bolje. 

– Prošla godina je bila zaista teška, ali sam našla nešto novo za liječenje što mi je pomoglo. Izliječilo mi je 90 posto simptoma. Pomoglo mi je kod bolova u zglobovima, umora i svih drugih simptoma – izjavila je ona. 

Naime, ovo nije prvi put da Yolanda govori o svojim zdravstvenim problemima. 

– Izgubila sam sposobnost čitanja, pisanja i gledanja televizije. Nisam mogla obraditi informacije. Imala sam osjećaj kao da mi je neko oteo mozak i vezao mi ruke iza leđa. Gledala sam kako mi život prolazi pred očima – rekla je ona. 

No, da je sada puno bolje pokazuju i fotografije s rođendana njene kćerke Belle koje je Yolanda postavila na svom Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti