Cristiano Ronaldo iskreno: Želim ponovo biti slobodan

Piše: Redakcija

AFP

Poznati fudbaler Cristiano Ronaldo nedavno je govorio o svom životu, prilikom čega je otkrio da mu pritisak javnosti izuzetno smeta. Naime, on je istakao da je najsretniji kada vrijeme provodi sa članovima svoje porodice, no dodao je i to da je medijski i pritisak fanova toliko veliki da više ne mogu normalno ni prošetati. 

– Dosadno je biti ja. Zapravo, dio toga je fantastičan jer ste na naslovnicama novina i na televiziji. No, nakon 15 godina želim malo privatnosti koju nemam. Nisam djecu vodio u park jer ako odem pojave se obožavatelji i onda su mi djeca nervozna, djevojka mi je nervozna, ja sam nervozan. Kada ste u javnosti ne možete biti svoji. To je dosadno. Želim ponovo biti slobodan  – rekao je on iskreno. 

Podsjećamo, Ronaldo sa djevojkom Georginom odgaja dva sina i dvije kćerke. 

View this post on Instagram

Best way to start my weekend ❤️🙏

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti