Sam Smith: Na događaju se pojavio našminkan u čipkasnom providnom odijelu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Sam Smith se nedavno izjasnio kao rodno nebinarna osoba, odnosno osoba koja se ne osjeća niti kao muškarac, niti kao žena. Osim toga, traži od porodice i prijatelja da ga oslovljavaju zamjenicom ‘oni’, a ne ‘on’ kao dosad. Pjevač se na jučerašnjoj dodjeli nagrada Virgin Atlantic Attitude u Londonu pojavio u zelenom čipkastom odijelu koje podsjeća na spavaćicu, gdje je osvojio nagradu za Osobu godine.

Uz čipkasti kimono i široke hlače, Sam je nosio lančić oko vrata, narukvice, prstenove te naušnice s privjescima krsta i cvijeta. Odlučio se i za dramatični make-up te je na očima nosio crni tuš. Smith je pozirao fotografima zajedno s drugim poznatim gostima poput Cheryl Joan Collins i Tarona Egertona. Ovo je osma dodjela Attitude nagrada, a podijeljeno je 13 nagrada koje slave LGBTQ zajednicu.

https://www.instagram.com/p/B3aZC5ZBrlU/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti