Victoria Beckham otkrila neobičan recept za zdrav život

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Supruga bivšeg fudbalera Davida Beckhama i uspješna dizajnerica Victoria Beckham zbog svog mladolikog izgleda i u 45 godini života, postala je uzor ženama širom svijeta. Iako od svjetskih stručnjaka često možemo čuti savjete za mladolik izgled poput toga da smanjimo svakodnevni stres, poboljšamo kvalitet života, rijetko kome to uspjeva, no Victoria čini se sve drži pod kontrolom.

– Trudim se živjeti što zdravije. Očekujem puno od sebe i svog tijela. Imam četvero djece, mnogo treniram i radim na sebi. Trudim se da se što zdravije hranimo, uz svježu ribu, svježe voće i povrće te mnogo vode – rekla je gospođa Beckham, te dodala:

– No ne kažem da nisam zabavna i da ne volim ponekad popiti alkohol. Kada je prilika, pijem tekilu ili dobro crno vino. Treba postojati neka ravnoteža. Vježbanje je jako zdravo, ali i zabava također.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti