Nakon skandala: Francuski fudbaler je već prebolio Pamelu Anderson

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Francuski fudbaler Adil Rami nedavno se našao u centru skandala nakon što ga je glumica Pamela Anderson optužila za fizičko zlostavljanje, ali i prevaru. No, on nije želio ništa komentirati. 

Sada tri mjeseca nakon prekida, fudbaler je navodno ponovo zaljubljen. Kako pišu britanski tabloidi, čiji su ga fotografi uhvatili u izlasku s reality zvijezdom Chloe Sims. Navode da je Rami samo na jednu noć doletio iz Pariza u London kako bi četiri godine stariju starletu izveo na prvi spoj.

Chloe  je dotjerana je stigla u restoran u centru Londona, u crnom outfitu, a ništa manje elegantan nije bio ni on. Nakon što su se bolje upoznali na romantičnoj večeri, par se u visokom terencu na zadnjem sjedištu u pratnji vozača odvezao u nepoznatom smjeru.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti