Kylie Jenner sedam dana nakon prekida viđena s bivšim dečkom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/ByIhlNUHjyc/

Nakon prekida Kylie Jenner i njenog dečka Travisa Scotta, krenuli su brojni tračevi. Tako se sada priča da je najmlađa milijarderka u dva sata ujutro posjetila svog bivšeg dečka Tygu.

Kylie je u noćnom izlasku bila s dvije prijateljice, a umjesto da se odu kući, otišle su u hotel Sunset Marquis, gdje se nalazio i njen bivši. Sat vremena kasnije navodno je iskoristila stražnji izlaz, a samo par trenutaka nakon nje kroz isti je izašao i Tyga.

Podsjećamo, Kyle je nakon dvije godine veze raskinula je s mladim reperom, s kojim ima kćerkicu Stormi. Kako pišu strani mediji par je već neko vrijeme imao problema u svom odnosu, a uprkos velikoj volji da riješe nesuglasice, čini se da ipak nisu uspjeli.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti