Brad Pitt i Jennifer Aniston obnavljaju svoju ljubavnu romansu

Piše: Redakcija

Brad Pitt i Jennifer Aniston onbavljaju svoju ljubavnu romansu i to u filmu temeljenom na njihovom braku, piše tabloid “Star”.  Izvor je naglasio da će se ovim potezom otvoriti stare rane, iako je nedavno glumac viđen s dizajenricom nakita Sat Hari Khalse s kojom je navodno u vezi.

– Jennifer i Brad razmišljaju o ulogama u filmu temeljenom na vlastitoj ljubavnoj priči i naknadnom prekidu. Jedina briga je što će ponovno otvoriti stare rane, za što Jen nije sigurna da je spremna. Brad je taj koji ju nagovara na to, iako misli da će to biti katarzično za njih oboje –  rekao je neimenovani izvor za “Star”.

Podsjećamo, Jennifer i Brad u braku su bili od 2000. do 2005. godine,  kada se Brad zaljubio u Angelinu Jolie na snimanju filma ‘Mr. and Mrs. Smith’. Brad koji je čitavo vrijeme ostao u dobrim odnosima s Jennifer, nakon raskida s Jolie pokušavao se približiti Jennifer te joj je navodno kupio i poklonio kuću u Los Angelesu u kojoj su zajedno živjeli dok su bili u braku. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti