Simpatičnim videom Ella Dvornik i Charles Pierce otkrili da čekaju drugo dijete

Piše: Redakcija

Poznata blogerica i influencerica Ella Dvornik i njen suprug Charles Pierce simpatičnim videom na Instagramu otkrili su kako s nestrpljenjem čekaju drugo dijete.

– Više ljubavi, manje sna. Proljeće 2020 – napisala je Ella ispod snimka na kojem je sa suprugom i kćerkicom Balie.

Sretnom viješću pohvalio se i Charles napisavši: „Troje postaje četvero. Druga verzija Balie u nastajanju“.

Njihovi pratitelji na ovakav snimak nisu ostali ravnodušni te su zaredale čestitke bračom paru, a javila se i baka Danijela Dvornik.

https://www.instagram.com/p/B2uYL7wAPrj/

– Ja već znam i pripremam se. Uvela sam dva treninga dnevno da to mogu izdržati – našalila se Danijela.

Podsjećamo, Ella i Charles vjenčali su se u februaru ove godine u tajnosti nakon pet godina veze i to u Las Vegasu. Da razmišljaju o proširenju porodice, dalo se naslutiti još u marta kada je Ella u intervjuu za Ekran priznala da se trenutno nalazi na životnoj prekretnici.

https://www.instagram.com/p/B2ZrtdqAaOH/

– Trenutno tražimo novi dom, to nam je fokus. Želimo naći nešto po našoj mjeri. Budućnost planiram svakako, ali spremna sam na prepreke i iznenađenja na putu. Najviše se veselim vidjeti Balie kako odrasta u, nadam se, jako dobru i talentiranu djevojku, a ko zna… možda dobije još nekoga da je zabavlja – kazala je tada sa smiješkom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti