Ashtonova supruga ljuta na Demi Moore

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bf7Yq8FnQ88/

Za razliku od drugih holivudskih sudbina, životna priča Demi Moore mogla bi bez problema poslužiti kao inspiracija za scenarij poprilično teške drame, no, ona je odlučila napisati knjigu. U njoj slavna glumica i majka tri odrasle kćerke, iskreno progovara o svom djetinjstvu, 40-godišnjoj karijeri, brakovima i problemima s ovisnošću. U najavi izdavača navodi se kako je „Inside Out“ knjiga o preživljavanju, uspjehu, predaji, kao i o otpornosti, te iskren prikaz istovremeno prosječnog i ikonskog života jedne žene.

U knjizi je detaljno pousala svoj život s drugim suprugom, ocem njenih kćerki, Rumer, Scout i Tallulah, Brucea Willisa, njihov zajednički život ali kako je izgledao njihov razvod. U knjizi se dotakla i trećeg supruga s 15 godina mlađim glumcem Ashtonom Kutcherom. Ashton je imao tek 25 godina, ali su oboje od samog početka tvrdili kako se u njihovoj vezi razlika u godinama ne osjeti. Iako su svi bili uvjereni da se radi tek o predstavi za javnost, vezu su, u septembru 2005., u svom domu na Beverly Hillsu krunisali brakom. Djelovali su kao idiličan par, Ashtona su odlično prihvatile i njene kćerke, ali i Demin bivši muž Bruce. Nisu bile rijetke situacije u kojima su svi zajedno odlazili na neke javne događaje.

View this post on Instagram

Made my girls day 😍

A post shared by Cindy Tate (@cm_tate_) on

– Ashton je na svoj način bio romantičan. Jedno vrijeme smo bili razdvojeni, nazvao me da bi mi saopćio kako je obrijao nogu. Jednu nogu. Objasnio mi je kako je to uradio jer je želio noću osjećati da spava pored žene – sjetila se Demi koja je u knjizi detaljno opisala brak s mladim glumcem.

 Uz njega je, kaže, ponovo uspjela proživjeti mladalačke godine i doživjeti stvari koje nije kada je imala dvadeset. S Ashtonom je čekala i dijete, ali, nažalost, doživjela je spontani pobačaj, koji ju je gurnuo ka drogi i alkoholu. Da je u 42. godini života ostala trudna, znali su tek njoj bliski ljudi. U šestom mjesecu trudnoće, 2004. godine, doživjela je spontani pobačaj i izgubila djevojčicu, kojoj su već bili odabrali ime – Chaplin Ray. Nakon ovog uslijedio je razvod 2013.godine.

Nakon što ga je isprozivala u svojoj knjizi glumac Ashton Kutcher koji je trenutno u braku s Millom Kunis kratko se obratio javnosti na Tweetweru

– Planirao sam objaviti zloban tweet, ali sam pogledao svog sina, kćer i ženu, pa sam ga obrisao – napisao je Kutcher, čija supruga je užasno ljuta jer Demi Moore iznosi previše prljavog veša o njenom životu.

Kako je to objavio Hollywood Life, Mila Kunis je ljuta na Demi Moore jer iznosi previše detalja o njenom suprugu.

– Mila mrzi to što Demi iznosi toliko prljavnog veša o njenom suprugu u svojoj knjizi. Radi se ipak o stvarima koje jednostavno ne žele da djeca znaju ili da o tim stvarima pričaju pred djecom – kazao je izvor za Hollywood Life.

U svakom slučaju, lijepa glumica ne voli razgovarati i u intervjuima davati privatne podatke o svom braku. Mnogo više uživa u svom privatnom životu, ali čini se da joj je Demi Moore to uskratila svojom knjigom. Mnogi su na osnovu njenog ponašanja pomislili kako je Mila pročitala novu knjigu, no to se ipak nije desilo jer kako je kazao izvor: „Ne želi imati nikakve veze s tim i samo je sretna ako se izvještaji zaustave“. Navodno, ona ne želi razgovarati o knjizi i zanemaruje napise u medijima.

– Mila ni u kojem slučaju neće pročitati knjigu, to bi bilo posljednje što bi učinila – otkrio je izvor.

Pročitajte još