Četiri godine nakon smrti supruge slavni fudbaler se ženi

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Bivši fudbaler “Manchester Uniteda” Rio Ferdinand ovog će vikenda vjenčat će se s 27-godišnjom zaručnicom Kate Wright. Prema pisanju britanskih medija, ceremonija bi se trebala održati u luksuznom hotelu u Turskoj u koji su stigli s gostima. Budući mladenci svoj najsretniji dan žele sačuvati podalje od očiju javnosri pa su tako svi gosti dužni poštovati i određena pravila.

-Njihove porodice i prijatelji su već tamo i oduzeti su im mobiteli da ne bi ništa mogli fotografirati – rekao je izvor za “The Sun”.

View this post on Instagram

Workout done ✅❤️

A post shared by Kate Ferdinand (@xkateferdinand) on

Par je u vezi dvije godine, a zaručili su se u novembru prošle godine. Inače, Ferdinandov život obilježila je velika tragedija. Prije četiri godine, od raka dojke u 35. godini umrla mu je supruga Rebecca Ellison. Njen prerani odlazak potpuno ga je shrvao, pa je tugu liječio u alkoholu. 

View this post on Instagram

My love❤️

A post shared by Kate Ferdinand (@xkateferdinand) on

– U početku sam mnogo pio noću. Imamo kućnu pomoćnicu koja živi s nama i kad bi ona otišla spavati ja bih usred noći otišao piti. Pio sam mnogo prva tri ili četiri mjeseca. No, ustao bih rano kako bih djecu odvezao u školu – kazao je i dodao da mu je čak i spremanje djece na spavanje bilo teško:

– Supruga im je spremala krevete na poseban način i kad su mi rekli da se sada osjećaju gotovo zapostavljeno pomislio sam: “Štogod da napravim neće biti dovoljno dobro”.

Upravo su mu djeca Lorent, Tate i Tia bili glavna motivacija da nastavi dalje sa životom. 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti