Nataša Bekvalac slavi 39. rođendan i izgleda bolje nego ikada

Piše: Redakcija

Nataša Bekvalac danas slavi 39. rođendan, i jedno je sigurno – izgleda bolje nego ikada. Iza nje je težak period nakon turbulentnog braka s Lukom Lazukićem.  Još jednom je pokazala da se ne da slomiti, i da se ne predaje. Pjevačica je majka dvije djevojčice, Hane, koju je dobila u braku s Danilom Ikodinovićem i malene Katje koju je dobila s Lukom.

Nataša je prvi album izdala prije 2001. godine, a od samog početka karijere prati je epitet novosadske barbike. Za “Azru” je nedavno otkrila i na koji način vodi računa o svom izgledu. 

– Zna biti prilično veliko opterećenje kada vam od starta nalijepe takve etikete i epitete. Kako ne volim opterećenja, otišla sam u ekstrem, te se moj izgled na sceni dosta razlikuje od onog u privatnom životu. Uvijek sam vodila računa o njezi, ali sada mnogo više njegujem  svoje unutrašnje biće jer što je unutra to je i spolja, a nikako obrnuto  – rekla je. 

View this post on Instagram

Spremna🎤

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

View this post on Instagram

Spremna🎤@bysofimilo

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti