Renee Zellweger iskreno: Ne sjećam se svojih 30-ih

Piše: Redakcija

Poznata glumica  Renee Zellweger je nakon dužeg perioda ponovo u centru pažnje, a zbog uloge u filmu “Judy”. U jednom od posljednjih intervjua koji je dala za američke medije Renee se prisjetila dana u svojoj karijeri tokom kojih su joj svi filmski producenti nudili posao, ali tokom kojih je, kako kaže, izgubila sebe.

– Uopšte se ne sjećam svojih 30-ih. Možda zvuči kao šala, ali to je istina. To je jako frustrirajuće. Jednostavno se sve tako odigralo – rekla je ona. 

Sve to je uticalo na njenu odluku da se povuče iz svijeta glume, a kako bi se posvetila sebi i svom psihičkom zdravlju. 

– Da danas imam ovu pamet, definitivno bih se u to vrijeme više zabavljala i uživala u trenutku. Ne želim ponovo da prolazim kroz isto. Dugo sam se oporavljala, radila sam na sebi i bila prilično umorna – rekla je ona. 

View this post on Instagram

@vulture

A post shared by Renee Kathleen Zellweger (@renee__zellweger) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti