Poznati pjevač tvrdi da ga je sestra silovala kada je imao samo deset godina

Piše: Redakcija

Poznati pjevač Aaron Carter u posljednje vrijeme ne prestaje šokirati izjavama o članovima svoje porodice. Naime, on sada tvrdi da ga je starija sestra Leslie silovala kada je imao samo deset godina. 

– Sestra me silovala od moje 10. do 13. godine kada nije uzimala lijekove. Osim nje, seksualno su me zlostavljala moja prva dva prateća plesača i to kada mi je bilo samo osam godina. Moj brat me zlostavljao cijeli život – napisao je on na Twitteru. 

https://twitter.com/aaroncarter/status/1174644690156548097

Naime, Aaron je objasnio da je Leslie bolovala od bipolarnog poremećaja. 

– Posljednjih 15 godina proveo sam na terapijama zbog zlostavljanja i silovanja. Prošao sam kroz razne terapije i napokon sam pronašao pravu kombinaciju lijekova. Imao sam svoje uspone i padove, radim na svom mentalnom zdravlju i uskoro neću morati uzimati terapiju – dodao je on. 

https://twitter.com/aaroncarter/status/1174644201939591168

Aaron je trenutno, kada je njegova porodica u pitanju, u dobrim odnosima samo s majkom koja se godinama bori s ovisnošću od alkohola, a on joj pomaže u procesu liječenja. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti