Caitlyn Jenner: Nisam se odrekla muškosti, samo sam ga zauvijek penzionisala

Piše: Redakcija

Caitlyn Jenner više je puta otvoreno progovorila o svojoj tranziciji iz muškarca u ženu. Prisjetimo se, 2015. godine olimpijac Bruce Jenner objavio je svijetu da je transrodna osoba i započeo je svoj put ka Caitlyn Jenner.

Slavna 69-godišnjakinja prošla je promjenu spola 2017. godine. Caitlyn, koja ima desetero djece, u programu Comedy Central Roast se našalila na račun svog spolovila. 

– Nisam ga odrezala. Samo sam ga zauvijek penzionisala – izjavila je i dodala: “Samo da vas podsjetim, to spolovilo je napravilo Kylie Jenner, najmlađu self-made milijarderku u historiji i Kendall Jenner, najplaćenijeg top modela na svijetu.”

View this post on Instagram

Happy birthday @kyliejenner

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Uz takav uspjeh doista ne čudi da Caitlyn iskreno govori o tako osjetljivoj temi.

– Odgojila sam desetero djece i uskoro ću imati 20 unuka. Nisam odrezala spolovila. Penzionisala sa ga,  gotovo je – dodala je.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti