Umjesto vjenčanja odlučili da je njihovoj vezi došao kraj?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/ByIhlNUHjyc/

Američka reality-zvijezda i najmlađa milijarderka Kylie Jenner i pored nedavnog šuškanja da bi mogla stati na ludi kasmen ove godine ipak odlučila da je njenoj vezi došao kraj. Njene pratitelje ne Instagramu iznenadila je najnovijom objavom na Instagramu, koju su mnogi protumačili kao potvrdu da veza s Travisom više i nije tako bajna.

View this post on Instagram

ain’t a game, boy 🎮🖤🖤🖤🖤

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylie je podijelila selfie iz svog walk-in ormara, uz koji je dodala i vrlo znakovit opis: „Nije to igra, dečko“, a brojni obožavatelji pretpostavili su da je poruka direktno upućena Travisu. Teorije o prekidu dodatno je raspirio i komentar njene bliske prijateljice Yris Palmer: „Stvorena za jednog igrača“.

https://www.instagram.com/p/B2k_pf9HFyy/

Fanovima nije promakla ni činjenica kako u njenom ormaru više nema zajedničke fotografije s Travisom, koja se na ranijim fotografijama moglo primijetiti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti