Moamer Kasumović imao saobraćajnu nezgodu

Piše: Redakcija

Poznati bosanskohercegovački glumac Moamer Kasumović zabrinuo je svoje obožavatelje objavom na Instagramu na kojoj se vidi da na vratu nosi okovratnik.

Na fotografiji na kojoj je sa sestrom Lejlom pitali su ga kako je zadobio povrede, te je Kasumović objasnio kako se drugi automobil zabio u njegovo sa zadnje strane.

No srećom, čini se da je bio u pitanju manji udes.

View this post on Instagram

#znači #seka @k_lejla7

A post shared by Moamer Kasumović (@moamer_kasumovic) on

Moamer inače boravi u Crnoj Gori, tačnije u Bijelom Polju odakle je rodom, a pogledajte šta je pričao o poroičnim odnosima za naš magazin. 

– Često sam u Crnoj Gori. Čim imam više slobodnog vremena idem dolje. Tamo žive moji roditelji i pokušavam da svaki slobodan minut provedem s njima. S obzirom na to da su penzioneri, na ovaj način pokušavamo nadoknaditi sve ono što nismo mogli zajedno da radimo dok sam ja studirao ili dok su oni radili.

Kako provodite vrijeme u rodnom kraju?

– Oko kuće ima mnogo posla. Pokositi travu na dužinu za koju moja mama misli da je ispravna, pomoći ocu oko ribnjaka, otići u gljive, planinariti… Naravno, kad završim s pomaganjem oko imanja, obično se bavim knjigama, ponekad nešto nacrtam.

Čije kulinarske specijalitete preferirate; sarajevske ili bjelopoljske?

– Hrana je veoma slična. Eventualna razlika je u načinu pripreme. Ono po čemu se Bijelo Polje može pohvaliti su ribice (jelo nema nikakve veze s ribom. To je isto kao kad sam ja mislio da se pače pravi od pačetine). Ribice najviše podsjećaju na mantije ili ovdje u BiH na buredžike, ali ribice su ribice. Inače, originalni naziv za to je teheranska pita.

 Odrastali ste u porodici gdje prevladavaju žene. Imate tri sestre: Mirhu, Lejlu i Rejhanu. Kakvo je bilo odrastanje s četiri žene u kući?

– Pa to zavisi u kojem periodu odrastanja sam bio. Nekada su me nervirale, nekada nisu, a sada sam mišljenja da je muško siromah ako nema sestru.

View this post on Instagram

#znači #sestre 🥰 fali jedna mala @dee.rej

A post shared by Moamer Kasumović (@moamer_kasumovic) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti