Princa Williama su zadirkivali zbog veličine maminih grudi

Piše: Redakcija

AFP

Nicholas Coleridge, izdavač Voguea i prijatelj pokojne princeze Diane, otkrio je dosad nepoznate detalje o Williamovoj reakciji na toples fotografije svoje majke iz 1996. godine. Princ je navodno bio “jako uzrujan” jer su ga školske kolege zadirkivale oko veličine grudi svoje majke koja se sunčala bez gornjeg dijela kupaćeg kostima tokom odmora u Španjolskoj.

Coleridge je o tome progovorio u svojem memoaru ‘The Glossy Years’ koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

https://www.instagram.com/p/B2XD-UZn6I2/

Diana mu se pridružila na ručku u Vogue Houseu sedam dana nakon skandala s fotografijama u toplesu te mu je tada otkrila da ju je 14-godišnji William uznemiren nazvao iz škole. 

– Nicholas, mogu li te pitati nešto? Molim te, budi iskren. Jesi li vidio moje fotografije u Daily Mirroru, one u toplesu? William je jako uznemiren zbog toga, rekao mi je da su ga neki dečki zadirkivali kako su moje grudi premalene. Jesu li premalene, šta ti misliš? – navodno je Diana upitala Coleridgea.

Nicholasu je bilo neugodno, ali je svoju prijateljicu uvjerio da su joj grudi “savršene” te joj je poručio da o tome ne treba brinuti.

Osim fotografija razgolićene majke, William je 2012. doživio sličnu situaciju sa suprugom Kate Middleton.

Tada su paparazzi uhvatili vojvotkinju u toplesu dok joj princ nanosi kremu za sunčanje na leđa. Fotografije su snimljene s velike udaljenosti, a objavljene su u francuskom časopisu Closer.

Princ je zatražio 1,3 miliona funti odštete zbog narušavanja privatnosti, a rekao je da su fotografije bolne jer su ga podsjetile na pokojnu majku koju su također proganjali paparazzi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti