Iznenadno vjenčanje: Slavna glumica udala se u tajnosti

Piše: Redakcija

Kako je prenio People, slavna američka glumica Jennifer Lawrence viđena je u bračnom uredu gradske vijećnice zajedno sa svojim zaručnikom Cookeom Maroneyjem, a prolaznici su ubjeđeni kako je par izrekao sudbonosno DA. Par je viđen s papirologijom u društvu nekoliko prijatelja i dva zaštitara, no još uvijek se nisu oglasili povodom ovakvih medijskih napisa.

https://www.instagram.com/p/B2cGoVfiKk-/

Jennifer i Cooke su se zaručili u februaru ove godine, nakon nešto manje od godinu dana veze. Par je i tada veliki čin odradio u tajnosti, a nakon što su ju fotografi snimili sa zaručničkim prstenom na ruci, 29-godišnjakinja je potvrdila sretne vijesti i otkrila kako se za budućeg supruga htjela udati odmah čim ga je upoznala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti