Jesu li najnovije Rihannine fotografije potvrdile trudnoću o kojoj se uveliko priča?

Piše: Redakcija

 

AFP

Jesu li najnovije Rihannine fotografije potvrdile trudnoću o kojoj se uveliko priča?U posljednje vrijeme sve više se šuška o trudnoći poznate pjevačice Rihanne. Pojavljivanjem na Diamond Ballu u New Yorku potaknula je brojna nagađanja da je u drugom stanju. U prilog ovim pričama ide činjenica da pjevačica uveliko kasni s objavom novog albuma, a i na pojavljivanjima, Rihanna često torbom ili rukama skriva stomak.

AFP

AFP

Kada je nedavno s porodicom došla gledati predstavu „Slave Play“, na Brodwayu, za tu priliku obukla je haljinu u boji mente iz svoje Fenty kolekcije. Stajling je upotpunila salonkama u istoj boji i bijelom torbom koju je cijelo vrijeme držala na stomaku. Nasmiješena Rihanna izgledala je bezbrižno i sretno, a krije li se iza njezinog osmijeha i velika vijest o dolasku prinove, za sada nije poznato.

View this post on Instagram

mornig😍😍 @badgalriri looking always amazing.

A post shared by *FAN NAVY* (@diaryrihanna) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti