Dizajnerska haljina kao znak izvinjenja: Kim Kardashian vrijeđala stariju sestru

Piše: Redakcija

U novoj epizodi reality showa “Keeping Up With The Kardashians”, Kourtney i Kim su se posvađale i vrijeđale pred kamerama, a povodom planiranja Kourtneyinog 40. rođendana. Naime, do nesporazuma je došlo jer slavne sestre nisu mogle da se slože oko toga koja od njih se bolje oblači, te šta bi  Kourtney trebala nositi na proslavi.

– To je tako tipično za Kim da vrijeđa sve što sam odlučila da obučem. Ne treba me tako vrijeđati – rekla je Kourtney, a zatim i izjavila da nikada ne bi željela da izgleda kao Kim. 

Nakon toga su počele da se svađaju i oko drugih stvari. 

– Ti ideš u školu i želiš postati advokatica, a moj stil ti je problem? – napisala je Kourtney svojoj sestri u poruci.

No, Kim joj nije ostala dužna. 

– Ti lažna humanitarko. Ja radim nešto da popravim stanje u svijetu, a ti stalno izmišljaš i onda me napadaš da ne razmišljam o ljudima koji umiru. A šta ti radiš? Začepi – odbrusila joj je Kim. 

Slavne sestre su se kasnije pomirile, a Kim je sestri u znak izvinjenja poklonila unikatnu haljinu s potpisom dizajnerice Donatelle Versace.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti