Cristiano Ronaldo plakao tokom intervjua: Nisam puno poznavao svog oca, bio je alkoholičar

Piše: Redakcija

Poznati fudbaler Cristiano Ronaldo plakao je u u showu Piersa Morgana nakon što su mu pustili video u kojem je njegov otac, koji je preminuo prije 14 godina, a u kojem s velikim ponosom govori o svom sinu. 

– Nikada nisam vidio ovaj video. Ne mogu vjerovati. Mislio sam da će intervju biti smiješan, nisam očekivao da ću plakati. Nikada nisam vidio ovaj video. Nemam pojma otkud vam… Stvarno nisam puno poznavao svog oca, bio je alkoholičar. Nisam s njim mnogo razgovarao. Nismo imali niti jedan normalan razgovor. Bilo je teško – rekao je Ronaldo i dodao da mu je izuzetno teško što njegov otac nije imao priliku da vidi njegov uspjeh. 

Podsjećamo, njegov otac preminuo je od zatajenja jetre, a njegovi prijatelji su govorili da se uvijek hvalio da će njegov sin jednog dana biti najbolji igrač na svijetu. 

No, Ronaldo je otkrio i to planira li se uskoro vjenčati s Georginom. 

– Jako mi je pomogla. Naravno da sam zaljubljen u nju. To je velika želja i moje majke. Tako da ćemo se jednog dana vjenčati. Zašto ne? Ona je moja prijateljica, otvorio sam joj srce i ona je svoje srce otvorila meni – rekao je on. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti