Maja Munda: Porodični odmor u Turskoj

Piše: Redakcija

Poznata TV voditeljica Maja Munda iskoristila je septembar kako bi zajedno sa svojim suprugom Amarom i njihovim šestomjesečnim sinom Makom otišla na odmor. Malena porodica prvo se zaputila u Hrvatsku gdje je provela nekoliko dana, a potom i u Tursku. Maja je pokazala kako uživa u odmoru zajedno sa sinom i suprugom, podjelivši nekoliko fotografija na Instagram profilu.

Maji je ovo prvo dijete i temeljito se željela pripremiti za njegov dolazak.Prije nego što je ušla u porodiljsku salu, već je bila “naoružana” teorijskim znanjima o roditeljstvu. No, u praksi, donijeti jedan novi život na svijet, ipak je zahtjevnije od uputa iz bilo kakve literature.

– Teoretski sam znala sve, kao i većina trudnica prvorotkinja, čitaš svu moguću literaturu od prvog dana kada saznaš da u tebi nastaje novi život. Slušala sam i iskustva i savjete drugih, radila sam i emisiju „Beba dolazi“ zbog koje sam se informirala o svemu. Mnogo mi je pomogao dr. Taib Delić i dr. Lejla Imširija, koja je u emisiji pričala o ovoj temi. Ona mi je i vodila trudnoću u posljednjem mjesecu, čak sam i primljena u njenoj smjeni, no ipak me porodila njena sestra dr. Naima Imširija. U bolnicu sam stigla dan ranije, imala sam vremena da se pripremim za odlazak u salu na prirodni porođaj, bilo je bolno kao što već znamo da mora biti, ali zahvaljujući doktorici i divnim babicama na Gak-u u Sarajevu Maka sam bez ikakvih komplikacija rodila u kasnim večernjim satima. Panike nije bilo, ali moram priznati da sam mislila da je prirodni porođaj mnogo lakši nego što je bio – kazala je Maja u jednom od intervjua za naš magazin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti