Svjetlana Kitić:Okončala sam peti brak, nisam od onih koji varaju i imaju paralelne veze

Piše: Redakcija

Svjetlana Ceca Kitić, najbolja rukometašica svijeta svih vremena, izjavila je nedavno za naš magazin da je prije dvije godine okončala svoj brak sa Milanom Magićem, predsjednikom rukometng kluba “Radnički” iz Beograda. Pedesetčetverogodišnjoj Tuzlanki i majci Nikole (32), Mare (26) i Aleksandre (17), ovo je bio peti brak.

– Brak sam okončala prije dvije godine Za mene je to sasvim normalno jer je bolji zdrav razvod nego bolestan brak, i nisam od onih koji u braku ostaju po svaku cijenu. Nisam ni od onih koji varaju i imaju paralelne veze . Ja sam tip žene koja je samo s jednim muškarcem kada je zaljubljena. Kada to prestane da bude ljubav i postane mučenje ja raskidam.

Nisam kao neki koji ostaju u braku, a usput imaju paralelni život, ljubavnice, švalerke…To mi se gadi. U ljubavi su mi najvažniji vjernost, poštovanje, skladan i normalan odnos. Ne mogu da vjerujem da neko može da provede deset godina sa osobom koju ne voli, koju vara i koja mu ništa ne znači, samo da bi zadovoljio neke moralne norme i da ne bi bio osuđivan – izjavila je Kitić u intervjuu magazinu Hello.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti