Od nje niko nije očekivao da se skine naga, ali je ipak to učinila

Piše: Redakcija
Na Instagram profilu lifestyle brenda Goop objavljena je fotografija potpuno nage plavuše koja vježba jogu na planini, a mnogi su uvjereni da se radi o vlasnici brenda i glumici Gwyneth Paltrow. Iako je objava posvećena promoviranju psihološkog eseja Dane Childs o važnosti slušanja vlastitog tijela, pratitelji brenda su više interesa pokazali za nagu ženu na fotografiji.

– Lažemo sebi zbog dobrih ili loših razloga, radilo se o samozaštiti ili samouništenju (što često dođe na isto). Ali zašto? – upitao je Goop na Instagramu.

– Je li to Gwyneth Paltrow? – upitao je jedan pratitelj i izazvao pravu lavinu šaljivih komentara na račun glumice. 

– Gwyneth je tako svako jutro pozdravljala svoje osoblje – našalio se jedan obožavatelj.

No, drugi su bili zgroženi mršavošću žene s fotografije te su prozvali brend za promoviranje nerealnog prikaza normalnog tijela.

“Vide joj se rebra; ovo je katastrofalno”, “Kada će prestati kultura anoreksičnih žena u medijima”, “Izgleda kao da se izgladnjuje danima”, “Ovo je jako loše, premršava je”, samo su neki od komentara.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti