Nije sve sjajno u popularnoj reality porodici: Nakon Kim i Kourtney se suočila sa zdravstvenim problemima

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Iako mnogi smatraju kako je u njihovim životima sve savršeno čini se kako to ipak nije slučaj. Brakorazvodne parnice, preljube, surogat majčinstva, promjena spola samo su neki od događaja koji su obilježili protekle godine najpoznatije reality porodice na svijetu, no sada je na red došlo i zdravlje.

View this post on Instagram

💫

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

U posljednjih nekoliko dana svjetski mediji ne prestaju pisati o Kim Kardashian koja već nekoliko mjeseci na svom Instagram profilu objavljuje svoju borbu s otečenim i bolnim zglobovima. Reality zvijezda je upravo zbog toga otišla na veđenje krvi kako bi otkrila uzrok problema, ali se nije nadala rezultatima koji su uslijedili.

Liječnik ju je obavijestio kako su joj nalazi pozitivni na lupus, autonomnu bolest koju između ostalih imaju Selena Gomez i Toni Braxton, ali i na reumatoidni artritis, budući da su njeni simptomi tipični za te dvije bolesti. Prestrašenu Kim Kardashian liječnik je pokušao utješiti riječima kako nalazi krvi nisu dovoljni da se potvrdi bolest, kao i da testovi ponekad daju lažne pozitivne rezultate.

View this post on Instagram

An airport pic without the airport

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Cijelo vrijeme uz nju su bile majka i sestra koje su joj davale bezuslovnu podršku smirujući je riječima da ne smije paničariti dok se ne sazna tačna i konačna dijagnoza. Ali sada nije jedina Kim koja ima zdravstvene probleme.

View this post on Instagram

gialla 💛

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

U 17. sezoni popularnog reality showa „Keeping Up With The Kardashians“, 40-godišnja Kourtney otkrila je kako na vrhu njene glave postoji ćelavi dio, na kojem nema kose, a na to joj je ukazala upravo Kim Kardashian. Iako joj je najpoznatija sestra savjetovala da odmah ode u bolnicu, Kourtney je odlučila riješiti problem na svoj način pa je otišla na tretmane plazma injekcijama koje bi trebale pomoći rastu njene kose.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti