Kim Kardashian u suzama: Prijeti joj neizlječiva bolest?

Piše: Redakcija

Kim Kardashian je već nekoliko puta govorila o svojim zdravstvenim problemima, tačnije o psorijazi i rizičnoj trudnoći. No, čini se da su se u životu reality zvijezde sada pojavili novi problemi. Naime, ona je u novoj epizodi showa “Keeping Up With The Kardashians” otkrila da su joj zglobovi već danima otečeni i da je jako umorna. 

– U posljednje vrijeme me bole zglobovi, ali na drugačiji način nego prije. Kao da me boli duboko u kostima – rekla je Kim. 

Nakon što je izvadila krv doktor joj je javio da je pozitivna na lupus i reumatoidni artritis, a Kim je nakon toga počela da plače. No, doktor ju je pokušao umiriti riječima da nalazi krvi nisu dovoljni kako bi se potvrdila bilo koja bolest.

– Znate takve stvari vam se uvuku u glavu i počnete razmišljati o najgorim mogućim ishodima. Dakle, sljedećih nekoliko dana će biti pakao jer ću se stalno pitati šta mi je i kako to riješiti – rekla je KIm. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti