Vesela zabava i omiljeni junaci za Danijev drugi rođendan

Piše: Redakcija

Maleni Dani, sin Edina i Amre Džeko danas je proslavio drugi rođendan. Tim povodom sretni roditelji za svog mališana priredili su zabavu u domu u Italiji, koju su obilježili popularni Marvelovi junaci. 

 

Amra je na svom Instagram storyju podijelila kako je izgledala proslava. 

– Cijeli život sam bila okružena ženama. Odrasla sam s majkom i sestrom, potom sam rodila dvije kćerke, Sofiju i Unu, sada isčekujem rođenje sina. Jedne prilike sam se našalila i rekla: „Kako ću sada, navikla sam s curama?”. Sretna sam, naravno, što ću roditi dječaka, bila mi je to želja, naročito nakon dvije djevojčice, međutim, u cijeloj priči je ipak najbitnije da trudnoću iznesem do kraja na najbolji način, da se beba rodi zdrava i da se nakon porođaja brzo oporavim. I da je bila još jedna djevojčica, jednako bih bila sretna – rekla je Amra u jednom od intervjua za naš magazin prije rođenja sina. 

View this post on Instagram

Bday boy 🎉 #čupo #2 #happybirthday 💙

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

Podsjećamo, Edin i Amra vjenčali su se 2016. godine. Par je ubrzo dobio i kćerku Unu, a dvije godine kasnije i sina Danija. Amra iz prethodnog braka ima kćerku Sofiju. 

View this post on Instagram

Sushi night 🍣🥢🍱 #family #buonappetito

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti