Eva Longoria: Pokušaj da kolegicu spasi od zatvora

Piše: Redakcija

Prije nešto više od pola godine, poznata američka glumica Felicity Huffman optužena je da je s još 33 roditelja dala 15 hiljada dolara mita kako bi se njena kćerka upisala na jedan prestižni fakultet u Kaliforniji. Dok Felicity  čeka konačnu presudu, podršku joj je pružila kolegica Eva Longoria koja je sudiji napisala emotivno pismo. 

Naime, kako prenose strani mediji, Eva je kolegicu nazvala dobrom prijateljicom, koja joj je pomogla na početku snimanja popularne serije “Očajne domaćice” u kojoj obje glume. 

– Vidjela me kako sam uplašena i zbunjena, te mi je odmah pružila podršku – rekla je Eva i dodala da se Huffmanova, također, zauzela i za povećanje njene plate. 

Podsjećamo, Huffman je priznala krivicu i rekla da je sramota zbog ovog postupka, ali je sporno to što tužilac traži da se kazni s najmanje mjesec zatvora. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti