Upoznajte CHICovnik – prvi bh. planer za žene!

Piše: Redakcija

Osim što je CHICovnik karakteriziran kao chic dodatak za svaku ženu, postat će i vaš vjerni asistent u kvalitetnoj organizaciji vremena, kontroli kućnog budžeta i ispravnim korištenjem omogućiti vam da sebi priuštite sve što želite u narednoj godini. Naime, CHICovnik ima planer za svaki dan razrađen po satu, kao i poseban prostor za važne napomene. Uz to, svaki dan nosi sobom i prostor za inspirativnu izjavu, te prostor za zapisivanje dnevnog cilja.
CHICovnik ima i posebne stranice kao što su stranica s brzim i zdravim receptima, stranica za zapisivanje mudrosti i smiješnih anegdota s dragim vam osobama, stranica za planiranje mjesečnog budžeta i ostale zanimljive sadržaje, zahvaljujući kojima CHICovnik postaje pravi mali chic asistent, ne samo u izvršavanju obaveza, nego i u planiranju troškova, slobodnog vremena…

cihcovnik chicovnik2 chicovnik3

Ovaj chic planer izrađen je od kvalitetnih materijala, kako bi vam bio vjeran pratitelj kroz cijelu 2015. godinu, s tvrdim koricama i dovoljno širokim spiralnim uvezom, koji vam omogućuje presavijanje stranica, a čvrsta spirala će poslužiti idealno za umetanje olovke. Tu je i zlatna gumica, koja ide preko cijelog CHICovnika, a koja će spriječiti ispadanje računa, pozivnica i post-it napomena, koje vam uvijek vire iz planera. Kao i svakoj drugoj ženi.

CHICovnik je u potpunosti osmišljen, dizajniran i proizveden u BiH, a njegov dizajn, sadržaj, praktičnost i jedinstvenost ga čine najpoželjnijim prazničnim poklonom. CHICovnik će kroz dvanaesti mjesec od 03. decembra 2014. biti dostupan za kupovinu u svim Super i Maxi Konzum trgovinama u BiH, po akcijskoj cijeni od 9,95 KM.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti