Nikolina Kovač pokazala trudnički stomačić

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Poznata bh. pjevačica Nikolina Kovač u sedmom je mjesecu trudnoće, a sretne vijesti sa svojim obožavateljima podijelila je tek nedavno. 

– Snovi se ostvaruju i postaju java, samo je bitno koliko čvrsto vjerujemo u njih i koliko zaista iskreno nešto želimo. Naša zelja da postanemo roditelji jedne male princezice je na korak od ispunjenja. Draga naša djevojcice, draga Nikoleta čekamo te sa velikim nestrpljenjem – napisala je krajem jula na druptvenim mrežama.

Nikolina je sada pokazala trudnički stomačić i otkrila da zaista dobro izgleda. Fotografijom na Instagramu izazvala je veliko oduševljenje svojih pratitelja.

– Osjećaj zahvalnosti na svemu što ti život daje je najveći stepen uzvišenosti ljudskog bića – stoji uz fotografiju. 

Podsjećamo, pjevačica i njen suprug, također pjevač Saša Kapor važe za jedan od najskladnijih bračnih parova s javne scene. Jedno drugom su se na vječnu ljubav zavjetovali 2013. godine, kada su dobili i sina Nikolaja. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti