Vrijeme je za školu: Poznate mame zabilježile sretne trenutke

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Polazak u školu velika je promjena ne samo u djetetovu nego i u životu njegovih roditelja. No, ni jedan roditelj ne može sakriti sreću i ponos kada njegovo dijete sjede u školske klupe. 

Upravo je tako bilo i danas. Mnogi poznati roditelji pohvalili su se na društvenim mrežama da su njihovi mališani krenuli u prvi razred. Za njih i njhovu djecu ovo je najvažniji, ali i najljepši trenutak koji su rado zabilježili. 

Jelena Karleuša sa kćerkama Nikom i Atinom

View this post on Instagram

My school girls! #firstdayofschool

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Sin Samre Menzilović ove godine krenuo je u prvi razred

Džejla Glavović Očuz i sin Omar 

Bivša Miss BiH Tanja Vuković sina Filipa je ispratila u prvi razred

https://www.instagram.com/p/B154Vkhg3YqdYWXEoERGL0uc9WRA7TrBWRSpgY0/

– Danas moj mali sin kreće u školu – i sve će mu onde neko vrijeme biti strano i novo i zato bih molio da budete nježniprema njemu. On kreće u pustolovinu koja ga može odvesti preko kontinenata u avanturu koju će vjerovatno pratiti ratovi, tragedija, patnja. Takav će život zahtjevati vjeru, ljubav i hrabrost. Zato, dragi učitelju, molim vas uhvatite ga za ruku i naučite ga onome što mora znati. Naučite ga, ali blago, ako možete. Naučite ga da na svakog neprijatelja dolazi i jedan prijatelj. Morat će da nauči da nisu svi ljudi pravedni, ni iskreni – napisala je Tanja između ostalog uz zajedničku fotografiji. 

Sin popularne glumice Anđekle prpić krenuo je u prvi razred

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti