Oglasila se cura iz hotela: Rooney je u svojim prevarama otišao korak dalje?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Iako je poznati fudbaler Wayne Rooney demantirao napise da je ponovo prevario svoju suprugu, što su strani mediji zaključili na osnovu fotografija iz noćnog izlaska na kojima se vidi da je izuzetno blizak s jednom djevojkom, sada se britanskim medijima javila brineta s kojom je viđen. Naime, riječ je o Karri Granados koja je otkrila da je Rooneya upoznala u klubu, kao i to da su se ona i prijatejice družile s fudbalerom i njegovom ekipom. 

– Nakon kluba, otišli smo u apartman njegovog prijatelja koji je imao bazen i jacuzzi. Ronney se skinuo u bokserice i ušao u kadu s tri žene. Baš se zabavljao, mislim da je pio sedam sati. Žena u klubu nisam ja, ali sam je vidjela. Nije uzimala autogram niti se slikala s njim, nego su se činili jako bliski, a ona je koketirala s njima – rekla je ona. 

Podsjećamo, ovo nije prvi put da je Rooney, navodno, nevjeran svojoj ženi Coleen. 

– On je briljantan otac. Napravio je glupe i sebične greške, iz nekih je nešto naučio, a iz nekih, očigledno, nije. Onima koji mi poručuju da sam glupa želim reći da nisam. Znam kakva sam i ovo je nešto na čemu želim raditi i dati mu drugu priliku – izjavila je ona nakon prve prevare. 
 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti