Udala se bivša djevojka princa Harryja: Na proslavi bili i članovi kraljevske porodice

Piše: Redakcija

Slavna pjevačica Ellie Goulding, koju javnost zna i kao bivšu djevojku britanskog princa Harryja, udala se za svog izabranika Caspara Joplinga. Njih dvoje su se vjenčali nakon dvije godine veze, a vjenčanju su prirustvovali brojni poznati, među kojima i pojedini članovi kraljevske porodice. Naime, svadbenu ceremoniju svojim prisustvom je uveličala princeza Eugenie koja je došla u pratnji supruga, dok su vojvoda i vojvotkinja od Camridgea, iako se njihov dolazak očekivao, ovo vjenčanje ipak propustili. 

Vjenčanje je obilježila i jedinstvena vjenčanica koju je Ellie nosila. Naime, riječ je o unikatnoj vjenčanici s dugim rukavima, a najzanimljiviji su bili ukrasi, tačnije sitne perle na njenom gornjem dijelo i “Petar Pan” kragna. Haljina nosi potpis modne kuće “Chloe”, a kako prenose strani mediji, za njenu izradu je bilo potrebno 640 sati. 

https://www.instagram.com/p/B126bRHpHyx/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti