Uvijek ukočena Victoria Beckham za vrijeme odmora rasplesala se na jahti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BnlWzkvFcfg/

Porodica Beckham ove godine provodi odmor na raznim destinacijama. Trenutno se nalaze na luksuznoj jahti muzičara Eltona Johna i njegovog partnera Davida Furnisha usidrenoj na Azurnoj obali. Poznato je kako se Victoria Beckham često nađe na udaru kritika zbog svog ukočenog izraza lice, a baš kao i Anne Winthour sve se češće u javnosti može vidjeti sa sunčanim naočalama.

Ona se gotovo nikad ne smije, a upravo zahvaljujući svemu tome izgradila je imidž ozbiljne modne dizajnerice. Ipak ovaj odmor za nju je očito poseban. Na snimcima i fotografijama sve češće se pojavljuje s velikim osmijehom, a sada je na Instagram profilu podijelila i simpatičnu snimku.

Na snimku se Victoria opustila i zapjevala omiljenu pjesmu legendarne Barbre Streisand te priznala da je njome opsjednuta. Dižući ruke u zrak, pjevajući iz sveg srca i glasa Victoria je pokazala kako provodi svoj godišnji odmor uz najdraže.

View this post on Instagram

Kisses @davidbeckham @eltonjohn x VB xx

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti