Pjevačica Rita Ora oskudnom haljinom pokazala sve čari svojih oblina

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxQAEdZhsaB/

Atraktivna britanska pjevačica Rita Ora, kosovskih korijena, nimalo se ne stidi svojih raskošnih oblina pa je svoje fanove počastila najnovijom fotografijom u seksi stajlingu. Pjevačica se nedavno pojavila na Notting Hill Carnival u Londonu.

Zgodna muzičarka, uskočila je u oskudnu haljnicu od providne tkanine koja je malo toga ostavila mašti, oduševivši svoje brojne obožavatelje. Rita Ora će 30. augusta u sklopu promocije novog albuma ‘Phoenix’ nastupiti u Zadru, a kao i za njene prethodne koncerte, koje je do sada održala u gradovima poput Pariza, Milana, Londona, Osla, Stockholma tražila se karta više. U sklopu ove turneje obišla je i Aziju, Ameriku te Australiju gdje su je jedva dočekali deseci tisuća fanova.

View this post on Instagram

Yesterday. See you tonight 🇷🇴 💪🏼❤️

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti