Pjevač priznao da se drogira: Pokušavao sam pjevati dok mi je krv šikljala iz usta

Piše: Redakcija

Nekadašnji član “One Directiona”, 25-godišnji Harry Styles, uskoro izdaje svoj drugi samostalni album, a tim je povodom dao veliki intervju za časopis Rolling Stone. Osim o detaljima i planovima u karijeri, poznati pjevač je govorio  i o privatnom životu, a jedno je priznanje šokiralo njegove fanove. Naime, on je otvoreno priznao da konzumira narkotike, a posebno je istakao da koristi  psihodelične gljive.

– Uzeli bismo gljive, legli na travu i slušali “Ram” Paula McCartneyja na suncu – rekao je on opisujući svoj stvaralački proces. 

No, to svakako nije “najsočniji” detalj njegovog priznanja. 

– Kada smo uzeli gljive, ovdje sam stajao i odgrizao vrh jezika. Pokušavao sam pjevati dok mi je krv šikljala iz usta. Gljive i krv, e to je naziv albuma – rekao je pjevač i dodao da njegov novi album govori o “sexu i tuzi”. 

View this post on Instagram

Mexico City One, Live On Tour.

A post shared by @ harrystyles on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti