Mel B: Zbog liječničke greške ne vidim na jedno oko

Piše: Redakcija

Pjevačica Mel B koju pamtimo kao članicu nekada svjetski popularnog ženskog benda “Spice Girls”, ali i po burnom raskidu sa glumcem Eddiem Murphyjem, dala je veliki intervju britanskom magazinu Hello, u kojem je ispričala kako ju je liječnička greška stajala vida.

Ona je naime priznala kako je prije 15 godina bila na laserskoj operaciji i da joj je tada rožnjača oštećena toliko da od tada više ne vidi na lijevo oko.

Istakla je također da, uprkos tome što to njen posao zahtijeva od nje, da ona ipak nikad ne bi koristila botox niti išla na plastične operacije. Mel B je u braku sa producentom Stephenom Belafontom, s kojim ima trogodišnju kćerku Madison, dok iz prijašnjih veza ima još dvije kćerke Phoenix (15) i Angel Iris (7).

Zanimljivo je da je prije nekoliko godina vodila pravu borvu sa glumcem Murphyjem koji nikako nije želio priznati da je Angel Iris njegova kćerka. Na kraju pjevačica je bila primorana da na sudu traži da se glumac podvrgne DNA testu utvrđivanja očinstva.

Murphy je za nizozemsku televiziju rekao da ne želi priznati niti jedno dijete dok se ne rodi i dok se ne obavi DNK analiza. Tamnoputi glumac, koji je već otac petero djece, nije ni vidio ni čuo Mel B i Angel Iris od njenog rođenja.

Početkom ove godine Mel B je morala hospitalizirati Angel zbog sumnje da ima šum na srcu. Djevojčica je, ispričala je pjevačica, prvo bila dezorjentirana, a potom joj je iz nosa počela teći krv.

Američki mediji su tada izvijestili da čisto sumnjaju da Murphy zna za bolest, jer se vjeruje kako on nije ni u kakvom odnosu sa djevojčicom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti