Lijepa glumica progovorila o svom izabraniku: Vješto ga krijem

Piše: Redakcija

Poznata srbijanska glumica Jelena Gavrilović je već godinu i po dana u vezi, a sada je otkrila zbog čega svog dečka “drži” daleko od očiju javnosti. 

– On spada u grupu ljudi koji ne vole da se eksponiraju. Diskretan je, odmjeren i bavi se poslom potpuno drugačijim od mog, ali uživa u ovome što ja radim. Stariji je od mene taman onoliko koliko treba. Vješto ga krijem. Postavim ponekad neku našu fotografiju na Instagram. Ne razdvajamo se, stalno smo zajedno i nikada u životu nisam provodila toliko vremena s nekim – ispričala je ona u intervjuu za “Gloriju”. 

View this post on Instagram

“Love is a many splendored thing”❤️❤️🌊 #love

A post shared by Jelena Gavrilovic (@jelenagavrilovicofficial) on

Lijepa glumica je otkrila i planira li se uskoro udati. 

– Više razmišljam o potomstvu. To je jedini korak koji je važan. Ne znam kada ću postati majka, ali želja mi je da to bude što prije – rekla je, između ostalog, Jelena. 

https://www.instagram.com/p/BrkPEk9gR32/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti