Manekenka u u 41. godini čeka prvo dijete

Piše: Redakcija

Češka manekenka, Petra Němcova na Instagramu se je objavila fotografiju te pokazala trudnički stomačić i tako potvrdila nagađanja da očekuje svoje prvo dijete u 41. godini.

– Naša porodica se širi i moj stomak također. Zahvalna sam što nas je svemir tako brzo blagoslovio ovim božanskim darom – napisala je Petra uz fotografiju.

Petra se početkom ovog mjeseca udala za poduzetnika Benjamina Larretchea na privatnoj ceremoniji u Arizoni, a vijest o tome je također podijelila na društvenim mrežama. Manekenka i  poduzetnik u vezi su od prošle godine, a upoznali su se prije tri.

Prije Benjamina, Petra je bila zaručena za za Simona Atleeja, no kada je 2004. tsunami pogodio jugoistočnu i južnu Aziju, poginulo je gotovo 230 hiljada ljudi, a među njima i on. Poslije nesretnog događaja, bila je još u tri kraće veze.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti